Array

Tuinverlichting

6 oktober 2017

Tuinverlichting, waarom is dit zo belangrijk in uw tuin?

Vaak wanneer er een nieuwe tuin wordt aangelegd wordt de tuinverlichting niet meegenomen. Ongeveer 80% van de tuinen heeft geen verlichting in Nederland. Terwijl verlichting uw tuin 's avonds een extra dimensie kan geven. Naar welke tuin gaat uw voorkeur uit?

 

Of u nu een bestaande tuin heeft of een nieuwe tuin wilt aanleggen, wij hebben diverse oplossingen voor u.

Lichtplan

Wanneer u besluit verlichting te plaatsen in uw tuin dan begint u met het maken van een goed lichtplan. Welke elementen wilt u verlichten? Waar wilt u ('s avonds) zitten? Wat is een goede verdeling? Nadat u deze punten heeft bepaald, gaat u bepalen wat voor soort licht hierbij past. Het uitlichten van een boom is heel iets anders dan het verlichten van een pad. Wanneer u weet wat voor soort licht u nodig heeft, kunt u de lampen gaan uitzoeken die hierbij passen. Wij hebben veel ervaring met het maken van lichtplannen. Wilt u advies? Kom gerust langs of stuur ons een mail (info@hegosteen.nl) met uw eigen idee van uw tuin. We kijken graag met u mee.

Veiligheid & monteren | in-lite producten

Wij werken met de producten van In-lite. In-lite werkt op 12 volt. Hierdoor kunt u zelf erg gemakkelijk zelf de verlichting aanleggen in uw tuin. U hoeft de bedrading  niet een meter onder de grond aan te brengen. Het mag zelfs los op de aarde liggen. (Wij adviseren u echter wel de draden een stukje in te graven). Het monteren van de lampen aan de hoofddraad is ook erg eenvoudig. Natuurlijk kunt u dit ook laten doen door een hovenier. Via ons netwerk kunnen wij u  in contact brengen met diverse hoveniers. Naast dat 12 volt erg veilig is, waardoor u zelf kan monteren, zijn de lampen ook veilig in gebruik. U, uw kinderen maar ook uw huisdieren zijn altijd veilig in de buurt van deze verlichting.

Buitenverlichting aanbrengen in 5 stappen:


 
Whatsapp